Nádas Csárda

Hagyomány

Éttermünkről

A Nádas Csárda Története
Éttermünk hamisítatlan családi vállalkozás. Szüleink, Ambrus György és Ambrusné Gizi munkájának gyümölcse, amit immár a második generáció visz és fejleszt tovább. A mai étterem helyén, 1992-ben nyitottunk egy kis borozót nádtető alatt, hogy egy hatalmas hordóból szolgáljuk fel a környék borait. Az ételeket akkor még édesanyánk főzte: a babgulyás, a halászlé, a cigánypecsenye már akkor nagy sikert arattak, mint ahogy a zsíros kenyér és a velős pirítós is kihagyhatatlan fogásnak számítottak.

1994-ben, a folyamatosan növekvő vendégkör igényeinek megfelelően bővítettük tovább a borozót egy étteremtérrel, majd 2003-2004-ben az egész épületkomplexumot újraépítettük, korszerűsítettük. 2007-ben elvégeztük éttermünk téliesítését, hogy egész évben vendégül láthassuk a Balatonra látogatókat. 2010-ben pedig a kerthelyiség kibővítése következett, hogy a forró nyári napokon is minél többen élvezhessék ételeinket a kert fáinak árnyékában. A fejlesztés és a korszerűsítés azóta is folyamatos, a kor elvárásinak megfelelő konyhatechnika kialakítása és a vendégtér minél komfortosabbá tétele érdekében.
Rendezvények
Számtalan családi ünnepséghez, céges vacsorához biztosítottunk helyszínt pályafutásunk során. Sok keresztelő ünnepeltje már felnőttként is törzsvendégünk.

Immár több mint 10 éve rendezzük meg a Márton napi borvacsoránkat, amely hajnalig tartó mulatozással ér véget. Emellett a decemberi adventi disznótorunk is kezd hagyománnyá válni, amivel a télen Balatonra látogatóknak is igyekszünk gasztronómiai programot kínálni.

A 110 fő befogadására alkalmas éttermünk mely egy 80 fős nagyobb és egy 30 fős kisebb teremből áll - és jó idő esetén 50 fős kerthelyiségünk - egész évben alkalmas helyszínt biztosít esküvők, családi-baráti összejövetelek számára. Emellett vállalunk rendezvényeknek kiszállítást, eszközbérlést is.

Csapatommal együtt, szeretettel várjunk Önt Balatonkenesén a Nádas Csárdában!

Ambrus Gábor

Asztalfoglalás

Telefon +36 88 482 216

Elérhetőségeink

KAPCSOLAT